Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tο μήνυμα σου …

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 10 Μαρτίου 2011.

1. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

ντροπή σου

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Τι ωραια Κυριακη ξημερωσε  ....παλι με γελιο και χαρα  ....και ευτυχως δεν διακρινεται το   κοκκινισμα γιατι με εχει καψει ο ηλιος....χαχαχαχχα!!!! 

Α, ξεχασα.....στα   μουτρα σου αγαπη μου....πως λεγαμε οταν μας μουντζωνε καποιος μικρα? χαχαχαχα!!! 

Υ.Γ. μην το πειραζετε το γατακι γιατι βγαζει νυχακια....και ιδιαιτερα τωρα που χουζουρευει στον   ηλιο χορτατο και ευτυχισμενο  ....δεν του αρεσει να του χαλατε την ραστωνη.....νιααααρρρρρ.....

Last edited: 18 Ιουλίου 2011
  3. anchor

anchor Regular Member

Σ'ευχαριστώ που γύρισες πίσω και το έκλεισες. Δεν θα έκλεινε ποτέ, με όλες τις προσπάθειες. Και πάντα θα αιμορραγούσε.

Κι έτσι λοιπόν, μπορώ πια να σου πω

Σ'ευχαριστώ για όσα ζήσαμε μαζί και για την αφύπνιση της συνείδησής μου στο τί είμαι και πού μπορώ να πάω.

Πάντα θα μου λείπεις, αλλά ποτέ δε θα μπορούμε να είμαστε μαζί... αφού οι προτεραιότητές μας ποτέ δε θα συγκλίνουν.

Last edited: 19 Ιουλίου 2011
  4. Alexkat

Alexkat Contributor

Πόσο σε πάω όταν νευριάζεις....!

Δείχνεις τόσο γλυκά την όμορφη ανθρώπινη ψυχή σου...!!!

5. Astrovroxi

Δεν θα επιστρεψεις? θα βαρεθεις να γελας.....οχι τιποτα αλλο,αλλα μου εχει λειψει το γελιο σου.

6. Astrovroxi

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Astrovroxi

Θα σε μηνυσω βρε, θα σε συρω στα λαικα δικαστηρια του φορουμ....ποτε με λες μωρη ,ποτε βρωμογατο,ποτε κοπρογατο,ποτε ακολαστο γατι.....νιαααααρρρρρρ

8. Astrovroxi

Μια γαριδες σαγανακι λευκη σαλτσα, 
    ενα χταποδι ξυδατο, 
    μια γαυρο μαρινατο, 
    μια γυαλιστερες, 
    μια πετροσωληνες, 
    μια σαλατα ροκα παρμεζανα  
    και μια καβουροσαλατα. 
    Επισης ενα ουζο και πολυ παγο..... 
    οποιος δει το μηνυμα παρακαλω να μου φερει την παραγγελια μου στην Καστελλα....διδεται μεγαλο φιλοδωρημα....πειναωωωωωωωωωωωω!!!

Last edited: 3 Αυγούστου 2011
  9. Alexkat

Alexkat Contributor

Eεφτασεεεεεε ......! 

10. thaleia

thaleia Contributor

μου λειπεις Kermit ....  

11. Astrovroxi

Τεσσερις παρα τεταρτο θα ειμαι σπιτι σου με την ψησταρια ανα χειρας.....θα με φιλεψεις τιποτις?

12. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Θα επιστρέψω μετά από ολιγοήμερες διακοπές. Μην το κάνετε μπουρδέλο μέχρι τότε...