Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tο μήνυμα σου …

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 10 Μαρτίου 2011.

1. Storm

Storm Regular Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. GRD

GRD Great Red Dragon

Need hmmm hmmm hmmmm... something... I guess... more info/apply inside...    

4. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

Απάντηση: για τον Arioch : περι rep ο λογος ....

My lovely Sad princess... σταματήστε να ασχολείστε με τρίχες. Μαζεύετε κουπονάκια, όπως όταν ήμασταν παιδιά. Μήπως να παίξουμε και βόλους? Τι ανάγκη έχει από Rep η Dora? Τι ανάγκη από Rep μπορεί να έχει ο φιλόσοφος, ο MasterDo, η παλιο-tender κλπ. Είναι από μόνοι τους ένα μεγάλο Rep, δεν χρειάζονται όλες αυτές η μηχανορραφίες.

5. Astrovroxi

Σκεφτομαι μετα το μικροαστικο μιλφειγ να ακολουθησει ενα λαχταριστο και γευστικοτατο μικροαστικο προφιτερολ σε μπωλ....γιγας!!!!
    Υ.Γ. Το ανταλασσω με γεμιστα,μουσακα,μοσχαρακι κοκκινιστο ή τελος παντων με....παπουτσακια Νο 40.

Περιμενω προσφορες αλλιως θα το φαω μονη μου....

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

οταν βρεις τον δικο σου ανθρωπο , αυτοματα παιρνουν απαντηση τα μεγαλα ερωτηματα ..
    πχ ποιος ειμαι; , που παω; , υπαρχει Θεος; , κτλ .......

7. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

Ερωτευμένο μας αγόρι, είσαι πάνω στα μέλια. Μετά από 5-6 χρόνια θέλω να μου τα ξαναπείς αυτά.
    Ζήσε το όσο μπορείς....είναι υπέροχο σε αυτή τη φάση. 

8. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

δεν νομιζω οτι στην ηλικια αυτη πλεον , ονομαζεται ερωτας . Ο ερωτας με την κινηματογραφικη του εννοια ειναι εφηβικο σπορ ... νομιζω πως στα χρονια της συναισθηματικης ωριμοτητας , ο ερωτας , ειναι κατι σαν κομματια ενος παζλ που κουβαλας που οσο και να σπας το κεφαλι σου , νοημα δεν βγαζεις , και καποια στιγμη ερχεται καποιος με το ιδιο προβλημα και μολις αραδιασεις τα κομματια σου με τα δικα του στο πατωμα , αρχιζουν να δενουν και να σχηματιζουν εικονα ....
    Γι αυτο και ποτε δεν θα θεωρησω οτι τελειοι ανθρωποι , που ολα σε ταξη τα εχουν και ολα με τον εαυτο τους τα εχουν βρει , οτι μπορουν να αγαπησουν και να αγαπηθουν ....

Στην σχεδον τριχρονη αναζητηση μου (που ελαβε τελος .. και επισημως το Σαββατο που μας ερχεται   ... ) , συναντησα πολλους χαρακτηρες .
    Δεν θα βαλω τα παλια διοτι και εγω τοτε παλιος ημουν ... αλλος εγω αλλες εκεινες ... περασμενα , οχι ξεχασμενα και διδακτικα ως προς την αυτογνωσια .
    Το μεγαλυτερο μου εμποδιο ηταν η δυσπιστια .... ολες ηθελαν να δουν τα καλα για να προχωρησουν .. καμια δεν ηταν διατεθημενη να τα ανακαλυψει .... η δε ειλικρινεια μου σχετικα με τις αδυναμιες του χαρακτηρα μου , αντιμετωπιστηκε με φοβο , προκαταληψη και καχυποψια οτι κατι χειροτερο μπορει να κρυβει απο πισω ....
    εεεε αφου μου αρεσει να κλανω ασυστολα .. να μην το πω δηλαδη ..... ????
    γιατι οι ανθρωποι θελουν να παρουσιαζονται οι ιδιοι αλλα και να τους παρουσιαζοντε οι αλλοι , ως τελειοι και μοναδικοι ?????
    αυτη η κομψη τελειοτητα μου την δινει ...

Εχμ   ... Οταν ειδωθηκαμε για πρωτη φορα στην αιθουσα αφιξεων στο Αεροδρομιο της Αθηνας ... δεν υπηρχε καμια δυσπιστια , καμια αμφιβολια ..... και απο την πρωτη στιγμη νιωσαμε την ανεση ζευγαριου που ειχε μοιραστει ηδη την μιση του ζωη ....

Ομολογω οτι νομιζα οτι ηξερα πολλα περι BDSM , αλλα την τυφλα μου και την μουτζα μου ... χρειαζομαι εντατικα μαθηματα .... επισης αναθεωρω και το 80% των αποψεων μου περι κυριαρχειας/υποταγης vs καβλας/ηδονης ..... ολα τα πρωτοκολλα μεσα στο μυαλο ειναι .....
    σε ενα μονο θα παραμεινω σταθερος ... οτι μεσα εδω , στο φορουμ , επικρατει μια θυελλα ορων και ορισμων , αναμεσα στο κινηματογραφικο bdsm που ειδαν προχθες στην ιστορια της Ο , με το τι μπορει να παιχτει στην κρεβατοκαμαρα τους ...
    και αυτο για εναν κυριως λογο ... οι πρωταγανιστες ποτε δεν κλανουν ... οι υπολοιποι ανθρωποι , αρκετα συχνα ... επισεις ιδρωνουν , τους αρεσει το τζατζικι , και εχουν ετοιμη την καταλληλη φραση σε εκεινον τον οδηγο που θα καταπατησει τον ΚΟΚ εις βαρος τους .... ε ναι .... Μαστερ απιστευτου κυρους , δεν συνδοιαζεται επιτυχως με το "αντε γαμησου ρε μαλακα .. δικος σου ειναι ο δρομος ... αντε πισω στην στανη σου ..." .... καπως ετσι ....

9. lizard

lizard Regular Member

Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

καλε τα κεφτεδακια a la isnogood της αρεσουν? πες μας !!  
    πολυ χαιρομαι με τα νεα σου! να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι !!

10. Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Άντε με το καλό.

11. sw

sw

Χαιρομαι φιλε!!!  
    ...με το καλο!!!    

Ευτυχισμενοι!

Γι:bigok:ργος

12. Astrovroxi

Με το καλο και να ζησετε ευτυχισμενοι και οπως ονειρευεστε!