Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tο μήνυμα σου …

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 10 Μαρτίου 2011.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

στα ποσα κιλα ? ..
    για μεχρι 50-55 κιλα θα πρεπει να περασεις απο το μηχανημα να παρεις αριθμο προταιρεοτητας ...
    αμα εισαι πιο ελαστικος με το μεγιστο βαρος ανα αξονα . περιμενε απλα στην ουρα στο ταμειο express ...

2. Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Αυτό κατ' επανάληψη, ΔΕΝ είναι ρατσιστικό;;

Ντροπή, isnogood.

3. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Δυστυχως Μπιλυ, σε βλεπω μονιμο κατοικο του ταμειου παραλαβης ουτοπικων προσδοκιων και της ουρας....
    Βλεπεις οι αναλογιες μοντελων γυναικες, αναζητουν κατι παρομοιο.....
    Κι απ οτι ξερω φιλαρακο, αν και σε συμπαθω, δεν το χεις.
    Οποτε, φιλικη συμβουλη.
    Ή κατεβασε τον πηχη, ή....παρε καρεκλα να μην πιαστεις ορθιος στην ουρα.

4. anasia

anasia Contributor

Σ ευχαριστω ....

5. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Μετά τον Καλούση με τη μεζούρα, ο isnogood με τη ζυγαριά!

Το να μη σ' αρέσει εσένα κάποια γυναίκα με παραπάνω κιλά το καταλαβαίνω. Δικαίωμά σου είναι, κανείς δε μπορεί να στο στερήσει. Το να ασχολείσαι, όμως, συνεχώς με τα κιλά των άλλων ακόμα δε μπόρεσα να το καταλάβω. Τι σε κόπτει εσένα πόσα κιλά είναι η μία και η άλλη; Αν δεν έχει αυτή πρόβλημα με το βάρος της, αν αισθάνεται καλά με τον εαυτό της, εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου;

6. mona

mona mea_maxima_culpa

7. isnogood

απαντησα σε ενα ερωτημα που τεθηκε με τον τροπο που θεωρησα καλυτερο ..
    ποια ειναι εκεινη που εχει προβλημα με το βαρος και πιστευεις οτι εχω αναφερθει ?? .. που αναφερεσαι ?? ... , με εχεις μπερδεψει ..

η διατυπωση μια πραγματικοτητας , εστω και κατ ΄επαναληψη , δεν με κανει ουτε ρατσιστη , ουτε προσβλητικο .. δεν ειπα κατι κακο ...
    μιλησα μονο για κιλα , δεν τα χαρακτηρισα , αν εσυ , αυτο που περιεγραψα εγω , το βλεπεις κακο , τοτε η ντροπη ανηκει σε εσενα διοτι εσυ εισαι αυτη που το χαρακτηριζεις , θεωρωντας το αρνητικο .

και ελεος πια , με το να αποκαλουμε ρατσιστη οποιν λεει κατι που δεν μας αρεσει για να του βουλωσουμε το στομα ... ελεος ...

αμα ειναι να θεωρουμε μοντελο την αδυνατη / κανονικη γυναικα τελειωσαμε .... σαν να λεω εγω οτι δεν εχω παραπανισια κιλα , αλλα χαμηλοτερο υψος ....
    τωρα το τι ειμαι εγω και πως ειμαι εγω ... ελα να βολταρουμε σε ενα κλαμπ , να δουμε τι θα ελκυσεις εσυ και τι εγω ... φιλαρακι ....
    ουτε θα κατεβασω εγω τον πηχη για να επιβεβαιωθουν μερικες μερικες , οτι μπορουν να εχουν οποιον θελουν ... εγω θα ειμαι ο ψηλος πηχης για αυτες ...

και μην νομιζεις οτι πισω απο τα ψευτικα χαμογελα δεν ξερω τι γινεται ... μην κλεινουμε και πορτες ... ετσι ?? ... αλλα στο απο πισω αλλο που δεν θελουμε να ειναι ο ισνογκουντ με το πουλι στο χερι ...
    δεν εχεις τιποτα να πει κανεις που δεν το εχω πει ηδη ο ιδιος για τον εαυτο μου ..
    θα κερδισω με την αληθεια , οπως με κερδιζει η αληθεια ....

8. danos

danos Regular Member

Ιζνο εγώ μόνο σε νιώθω 
    Ας αναφωνήσουμε μαζί:asian: ……………….. θάνατος στους χοντρούς  

9. isnogood

ποτε μου δεν χαρακτηρισα αρνητικα τους χοντρους ... και ο ιδιος ειμαι 110 κιλα

αλλα εχω μπουχτησει με την νοοτροπια του να με "συμβουλευουν" , εντος και εκτος ολοι οι καλοθελητες .... και μαλιστα να με εκβιαζουν με μοναχισμο εαν δεν ευνουχισω την αισθητικη μου ....

μου θυμιζει ενα επεισοδιο της σειρας sex and the city οπου η Σαμανθα εγινε εξαλλη οταν ρωτησε τον γιατρο της για τα πιθανα αιτια που της εμφανιστηκε καρκινος στο στηθος και εκεινος εμμεσα υπαινηχθηκε τον τροπο ζωης της και τις σεξουαλικες της επιλογες .... εμφανισζεται συνηθως σε γυναικες ωριμες που δεν εχουν τεκνοποιησει της ειπε .. και εκεινη του απαντησε δηλ. οσες δεν θελουν να παντρευτουν , τιμωρουνται με καρκινο ? ...

10. Astrovroxi

Λεβεντη μου εγω δεν χρηζω αναγκης επιβεβαιωσης εδω και πολλα χρονια απ οταν ανεκτησα παλι την υγεια μου....γι αυτο και δεν αναζητω γαμπρο!
    Οποτε ατοπη η παρατηρηση σου για βολτες στα κλαμπ, μαζι μου τουλαχιστον.
    Και να παρεξηγησες το σχολιο μου....δεν μπορω να κανω κατι.
    Απλα ειναι ξερεις λιγο "ρατσιστικο" το σχολιο σου για τα κιλα,οπως σου ειπε και καποια αλλη κοπελια και το δικο μου εμπεριειχε χιουμορ και μονο αυτο,γιατι απλα δεν εχω να λαμβανω κατι για να εχει σκοπο να μεινεις με το πουλι στο χερι οπως αναφερεις.
    Οποτε κακως πειραχθηκες....αλλα συγνωμη που ημουν εγω η αφορμη,δεν ειχα τετοιο σκοπο.
    Πολλα φιλια.....Βασιλικη, 86 κιλα,υγιης και ευτυχισμενη!

11. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

μιας και μιλάμε για χοντρούς .. οι περισσότεροι άντρες που είχα ήταν χοντροί ..   και είμαι γενικά πολύ λεπτεπίλεπτη .. δεν ξέρω πως γινόταν αυτό .. αλλά δεν μ'ενοχλεί στον άντρα το πάχος ..   εαν έχει ωραίο πρόσωπο δεν μενοχλεί η κοιλιά .. επίσης δεν θεωρώ ότι μια λεπτή αδύνατη γυναίκα είναι πιο ωραία από μια πιο παχουλή .. εξαρτάται από το άτομο .. μ'αρέσουν οι καλοί άνθρωποι που χαμογελάνε  

12. Astrovroxi

Μπραβο μικρη....το εθεσες μια χαρα!
    Οι ανθρωποι που χαμογελουν!