Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tο μήνυμα σου …

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 10 Μαρτίου 2011.

1. Καθόλου.
    Σκηνοθετημένο είναι να φαίνεται ότι είναι καμμένος.
    Μπορώ να πω πως είναι ισάξιος με τον Σάκη Ρουβά του Πειραιά

2. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

@gaby

Θα με ενδιεφερε πολυ να ακουσω την εμπειρια σου στο ερωτημα που εθεσες, κατα ποσο μια γυναικα μπορει/ ειναι θεμιτο(?) να φοβαται εναν ανδρα ενω στεκει γυμνη μπροστα του.
    Επειδη μεσα απ τα κειμενα σου μου εχει δοθει η εντυπωση οτι εισαι αρκετα αλγολαγνα, φανταζομαι οτι θα εχεις να μας πεις κατι πολυ ενδιαφερον.
    Οποτε βρεις λιγο χρονο και διαθεση, θα χαιρω πολυ να σε διαβασω.

Καλημερα!  

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

4. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Τραβατε με κι ας κλαιω...
    Οχι κοντινα αν μπορειτε...
    Ευχαριστω!

Αφιερωμενο!

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

+ ''Καλή Φώτιση και καλό Bdsm σε όλους'' +

We all have different journeys in life, make sure Your journey is for You, and only for You...

P.s: Παναγία η Μοργκοθτόκος, μεγάλη η χάρη της!

8. Συνημμένα Αρχεία:

9. brenda

brenda FU very much

Καλώς ήρθες λατρεία μου... 

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν κάποιους/ες εδώ τους/τις έκρινα λάθος...και τους φέρθηκα σκάρτα αδίκως...Να ξέρουν, ότι έχουν την ειλικρινή μου συγνώμη...Και αν δεν την θέλουν, ας την πετάξουν στα σκουπίδια...
    Ξέρουν αυτοί/ες ποιοι είναι...

Ως προς εσένα ψυχή μου...που ξέρεις ποια είσαι...Μια μέρα θα ξαναπάμε στο Teddy boy, να πιούμε μια μπυρίτσα και να χασκογελάμε με τον μπάρμαν με τα γυαλάκια που είχε σαπίσει από την βαρεμάρα και δεν έβλεπε την ώρα να φύγουμε για κλείσει χαχαχα...

Ως προς εσένα διαολάκι μου...Εμείς ήδη είμαστε κάτ,ι που πάει πολύ πέρα από εδώ...Θα τα ξαναπούμε από κοντά σε λίγες ημέρες...

Κι εσένα που άφησα για τελευταία......αν και θα μπορούσα, να σου το "πω αλλού"...Προτίμησα να το κάνω εδώ, που εκτός από χαρές, ανταλλάξαμε και άπειρες πίκρες...
    Γιατί αν δεν ήταν αυτό το μέρος...δεν θα σε είχα γνωρίσει ποτέ...Σ' αγάπησα ειλικρινά, πέρα από όσο θα μπορούσες να φανταστείς...Τα υπόλοιπα...
    Ένα τελευταίο μόνο έχω να σου πω: Θέλω μονάχα να σε θυμάμαι χαμογελαστή...και αλήθεια χαμογελαστή να είσαι...Καλό ταξίδι μάτια μου φασολάκι...Και δεν πειράζει...Κανείς και τίποτε ξανά...Εσένα μην πειράξει...ούτε εγώ πια...

Να είστε όλοι σας καλά, μηδενός εξαιρουμένου και σας ευχαριστώ για την παρέα...Από καρδιάς...

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αγαπημένη Αttention Whore,

στα Τσακίδια .

12. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Δε θέλω να εκμεταλλευτω πρόσωπα και καταστάσεις... Είναι μεγάλος ο πειρασμός αλλά δε θα το κάνω....