Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

tatoo marking

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 12 Ιουνίου 2005.

1. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Αν ξεκινήσεις με ένα όπως λες να ξέρεις ότι κατά 90% θα κανεις μετά πολύ περισσότερα κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ και τελικά έχω γεμίσει.
    Από την άλλη για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσεις ποτε πρέπει να υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος σκέψεις στο γιατί το κανεις και να σημαίνει αυτό κάτι για σένα ίσος να είναι ένα κομμάτι του ευατού σου,ίσος μια δυνατή στιγμή που άλλαξε τη ζωή σου,ίσος πολλά.
    Παίζουν ρολο και αλλα πράματα ακόμα όπως το σημείο πάνω στο σώμα σου που θα κανεις ένα συγκεκριμένο tattoo η ημερομηνία ίσος που θα το κανεις, η μουσική που μπορεί να θέλεις να ακούς εκείνη την ώρα και όλα αυτά να είναι μια ιεροτελεστία που θα έχεις ετοιμάσει για να κεντήσεις πάνω σου ένα μικρό αλλα σημαντικό κομμάτι για σένα.
    Ούτε εγώ θα υποχρέωνα ποτε κανει να κάνει κάτι που με αφορά πάνω του αλλα από την άλλη εγώ θα έκανα κάτι παρόμοιο.

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Εκτός αν βρεις Κάποιον/α και σε σταματήσει (my case   )!
    Γεμάτος τατού;;; Ο λαός απαιτεί φωτο!!!!  

3. Gangrel

ενα μικρο κοματι

Συνημμένα Αρχεία:

• 122556.jpg
      122556.jpg
      File size:
      40,5 KB
      Προβολές:
      30
  4. margarita_nikolayevna

Niiiiiiiiiice    
    Ευχαριστώ  

5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@Gangrel ειλικρινά είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα πει στον/στην οποιονδήποτε/οποιαδήποτε τι θα κάνει με το σώμα του/της...
    Η τι θα κάνει με την ζωή του/της γενικότερα...
    Πόσο μάλλον όταν μαζί μου δεν θα είχε να μοιράσει τίποτε...
    Ο καθένας/καθεμία είναι ελεύθερος/η να κάνει τις επιλογές του/της...
    Αλλά αν κάποια θελήσει να "χαράξει" στο σώμα της...
    Κάτι που ν' αναφέρεται σε μένα...
    Τουλάχιστον την γνώμη μου να μην το κάνει...Μπορώ να την εκφέρω...
    Αν θέλει παρ' αυτά να συνεχίσει με την ιδέα της...
    Ελεύθερη...

Ως προς τα tattoo γενικότερα σίγουρα στα μάτια μου δεν είναι κάτι το "κακό"...
    ( Και εμείς τα "μπαρμπάδια" γνωρίζουμε ότι παλιά, που τα tattoo δεν ήταν της μόδας...
    Πολλοί/ες τα "κακοχαρακτήριζαν", όπως και το μακρύ μαλλί και λοιπά άλλα...)...
    Τι δείχνει/θέλει να δείχνει κάποιος/α...Με τα tattoo του, με το ντύσιμο του, σε μένα δεν κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη...
    Η δική μου η αισθητική έχει "παράξενα" κριτήρια ως προς την προσβολή της η όχι...
    Η δική μου...

Ως προς την ιεροτελεστία και τους συμβολισμούς, αυτό είναι ένα σημείο που από καθαρά φιλοσοφική πλευρά/ανθρώπινη περιέργεια...
    Με βρίσκει σύμφωνο και μ' ελκύει τα μάλα...

Τώρα το αν κάποια μου " ανήκει " ( και για μένα πάντα τα εισαγωγικά είναι αναγκαία )...
    Δεν θα μου το πει ένα tattoo...
    Ούτε θα είναι 1/2/100 tattoo να μου "αποδείξουν", τι νιώθει για μένα...
    Γιατί αν και όταν ερχόταν/έρθει/θα έρθει η στιγμή που ούτε πια θα μου "ανήκει"...
    Ούτε θα νιώθει πια τίποτε για μένα...
    Το tattoo θα ήταν μια απλή και ξεθωριασμένη ηχώ του παρελθόντος...
    Τώρα αν για κείνη θα ήταν σημαντικό, η θα της άρεσε...
    Κολοκυθόπιτα...
    Εγώ τις όποιες αναμνήσεις μου τις κρατώ στο μυαλό...
    Ίσως σε κάποια ελάχιστα αντικείμενα ενός, άντε δυο ανθρώπων που πια δεν ζουν...
    Μου φτάνουν εκείνα....

Για να μην λέω μαλακίες...Με δυο γυναίκες στο παρελθόν το είχα σκεφτεί αρκετά να "ανταλλάσσαμε" tattoo...
    Ευτυχώς, αν κάτι του είδους δεν με τραβάει πάρα πολύ...
    Και που θα μπορούσε να είναι μόνιμο...
    Η να έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα/συνέπειες...
    Το ζυγίζω/αναλύω πάρα πολύ καλά, πριν το κάνω...
    Και η "καύλα" της στιγμής επάνω μου δεν έχει καμία δύναμη...  

6. Gangrel

Σύμφωνο απόλυτα με όσα λες
    Από την άλλη να σου πω ότι μάλλον είμαστε ίδιας γενιάς οποτε βάλε με και μένα στο παγκάκι με γεροντια που τρώνε σπόρια παρατηρούνε και κάνουν πλέον καλοπροαίρετο κουτσομπολιό (βλέπε γερους του mupet show)xaaxax
    Εγώ πιο πολύ ήθελα να σου επισημάνω επειδή είδα την διάθεση σου και την αμφιβολία σου στο να κανεις ένα ότι μετά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κανεις πολλά   μετά τιμής Gangrel

7. margarita_nikolayevna

Μπορώ να κάτσω κι εγώ στο παγκάκι και να χαζεύω τα τατουάζ σας;; Promise μόνον χαλβάδιασμα στα τατου, δεν θα ενοχλώ άλλο  

8. Gangrel

[/QUOTE]

οτι πει ο Tenebra  

9. margarita_nikolayevna

οτι πει ο Tenebra  [/QUOTE]
    @Tenebra_Silente παρακαλώωω;;;; Μια θέση και για μένα!!! Μόνον οφθαλμόλουτρο, promise  

10. Tenebra_Silente

Σου έγραψα για τα "μπαρμπάδια"...Γιατί είμαστε συνομήλικοι...Και για τους γέρους του muppet κόβω φλέβα...
    Εκείνους ναι, θα τους έκανα tattoo και τους δυο σε όλο τον κορμό...
    Μπρος πίσω, σαν να ήμουν μέλος της Γιάκουζα χαχαχα...
    Ως προς τα τατουάζ, ότι το να σπάσεις το ρόδι, δεν σημαίνει, ότι δεν μπορείς να σταματήσεις...
    Δεν αμφιβάλω καθόλου, στ' ότι μπορείς να μείνεις και στο ένα...
    Απλά σε μένα τα μόνιμα πόσο μάλλον επάνω μου, δεν αρέσουν...
    Και θέλω κάτι που το βαριέμαι, αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο...
    Να έχω την επιλογή/δυνατότητα, να το αφαιρώ... 

Υ.Γ. O Spencer και ο Hill είναι από τους αγαπημένους μου...
    Να ήξερες τι μου θύμισες χαχαχα... 

11. Tenebra_Silente

@margarita_nikolayevna αγαπητή...

Θα χαλβαδιάζεις μόνο τα tattoo του @Gangrel γιατί εγώ δεν έχω ούτε ένα...
    Και αν σου έρθει να χαλβαδιάσεις γενικότερα...
    Ξανά μόνο τον @Gangrel θα χαλβαδιάσεις...
    Γιατί εγώ και με tattoo να γεμίσω...
    Μόνο μια μετενσάρκωση θα μ' έσωζε...
    Αφού είμαι κάτι σαν διασταύρωση Αυστραλοπίθηκου με ξέκωλη Κοκκινοσκουφίτσα και ολίγον από παστίτσιο δίχως μπεσαμέλ χαχαχα...   

12. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Δεν θα το έθετα έτσι απόλυτα.
    Για μερικούς, όντως μπορεί να είναι δήλωση.
    Δήλωση όμως προς τους άλλους , δήλωση προς τον Αλλον, η αυτοαναφορική δήλωση;
    Σταχυολογώ απο την ιστορία του νήματος (με την ορθογραφία του καθένα   ) :