Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

tatoo marking

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 12 Ιουνίου 2005.

1. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

εγω θελω να κανω αυτο στην πλατη μου αλλα περιμενω τον Σεπτεμβριο

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Οκ!! Τατού του @Gangrel και μαζί όμορφες συζητήσεις και χιουμοράκι που λατρεύω  
    ΥΓ "διασταύρωση Αυστραλοπίθηκου με ξέκωλη Κοκκινοσκουφίτσα και ολίγον από παστίτσιο δίχως μπεσαμέλ";;;;;;;;; Κλαιιιιιιιιιιιιιιιιιιω       [/QUOTE]

3. και γιατι δεν κανεις την συμφωνια του μπετοβεν..???

4. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

τυχεροι οσοι μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν χωρις να εχουν περιορισμους απο δουλεια κλπ

5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

[/QUOTE]

Κακούργα, θα σου κάνω tattoo marking τις φατσούλες...
    Για να μάθεις κάποτε, να τις βάζεις λάθος...χαχαχα...
    Κι έχω ένα γνωστό "τέλειο" στο είδος...
    Αν πίνει τα σκώτια του και του ξεφεύγει λίγο η βελονίτσα, δεν είναι θέμα χαχαχα...
    Τι πιο ωραίο από χαλαρή κουβεντούλα και χιούμορ με άτομα που - για εμάς πάντα - θα είχαν κάτι να πουν?

Last edited: 1 Αυγούστου 2015
  6. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

πολυ ωραιο!

7. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

χμ μετα θα σε βαλω να την παιξεις................

8. brenda

brenda FU very much

Εγώ θεωρώ ανόητο και καταχρηστικό να το να το απαιτήσει ο ένας από τον άλλον...Αν κάποιος/α θέλει να το κάνει οικειοθελώς, και είναι συνειδητή απόφαση, τότε φυσικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...αυτό είναι απλά μέρος του ντεκόρ μας...αξέχαστοι μένουν οι άνθρωποι κυρίως στην καρδιά, το δέρμα είναι απλά η επιφάνεια...τα ανεξίτηλα σημάδια ποτέ δεν φαίνονται... 

9. brenda

brenda FU very much

Μας αρέσει, αυτό το μικρό κομμάτι... 

10. brenda

brenda FU very much

Όλο χαζά λες, αυτός ο αυτοσαρκασμός είναι εξουθενωτικός, κόψε κάτι...μια χαρά γερόντια είμαστε, χιχιιχιχιχιχιχιχι...  

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εσύ είσαι μια χαρά...
    Εντάξει, το παρακάνω με το Autofleshing ( self sarcasm δεν μου αρέσει χαχαχα )...
    Αλλά καλύτερα αυτοσαρκασμός σε σημειο αηδίας...
    Παρά "Θεός" δίχως καμία βάση...
    Βέβαια, που ξέρεις, μπορώ πάντα να μου τατουάρω άλλη μούρη και σώμα...
    Αλλά πρώτα πρέπει να ν' αλλάξω ψυχοσύνθεση, να βρω αφέντρα ( τυφλή πάντα, για να θέλει εμένα )...
    Και να μου το επιβάλλει...
    Τουτέστιν, όταν στην Ανταρκτική θα παίζουν πόκα σταυραετοί και θα φορούν και brazilian χαχαχα...   

Μωρέ, αρέσω σε κείνη που θέλω εγώ?
    Μου φτάνει και μου περισσεύει...
    Μετά από εδώ όποιος/α με είδε, με είδε...
    Οι άλλοι/ες ας με "σκιαγραφούν", όπως θα ήθελαν...
    Και αν θα το ήθελαν, γιατί σιγά μην ασχολούνται μαζί μου...
    Λες και δεν έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν...
    Π.χ. Κανά τατουάζακι.... 

Υ.Γ. Πάψε να κάνεις το τρόλλευ ( τα διαλυτικά δεν τα βρίσκω, μην μου την λέτε για την ορθογραφία ) χαχαχα    

Last edited: 1 Αυγούστου 2015
  12. elfcat

elfcat . Contributor

Νομίζω ότι είναι δήλωση προς τρίτους. Είναι για να τα βλέπουν , διαβάζουν οι άλλοι. Μια δήλωση προς τρίτους /τριτο δε σημαίνει ότι δεν εμπεριέχει την αλήθεια μας. Μπορεί ναι, μπορεί όχι, είναι αδιάφορο. Μπορεί με ένα tatoo να θέλουμε να εκφράσουμε το μέσα μας, το έξω μας, τους συμβολισμούς μας, το ναρκισσισμό μας, τον έρωτά μας για κάποιον. Θέλουμε όμως να το δούνε, διαβάσουν οι άλλοι, γι αυτό η κατεύθυνση και η φορά των tatoo είναι για να το αντιλαμβάνεται το μάτι των τρίτων όχι του φέροντος το tatoo.