Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

The road not taken

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 25 Μαρτίου 2019.

1. lotus

lotus Silence

Κι αν δεν τις γιατρέψει?

2. whisperer

whisperer Regular Member

Να προσπαθει να γιατρεψει τοτε....
    Η αμφιβολια του what if ειναι ανιατη αρρωστια ,προσωπικη γνωμηππαντα

3. lotus

lotus Silence

Εγώ πάλι νομίζω ότι απλά αν δεν, τότε κουτάκι και στα αζήτητα.

4. whisperer

whisperer Regular Member

Το εκανα εντιτ και πρισθεσα κατι σχετικα με την.αμφιβολια.
    Αλλα και.παλι νομιζω πως εχει να κανει.με τα ρισκα που ειναι διατεθημενος να παρει.ο.καθενας.

5. lotus

lotus Silence

Χμ... ναι το είδα.
    Η ερώτηση δεν εμπεριείχε καθόλου what if ούτε στο πίσω μέρος...
    Ας το θέσω διαφορετικά...
    Δρόμος που δεν πήρες αλλά ήθελες να πάρεις. Δεν υπήρχε δικαίωμα επιλογής.
    Τράβηξες και πήγες υπάρχουν στιγμές όμως που εκεί πίσω όποτε πέφτει το βλέμμα απλά τσούζει.
    Δεν τα γιατρεύει όλα ο χρόνος. Απλά δεν μένεις κολλημένος. Αποστρέφεις πάλι το βλέμμα.
    Κουνάς λίγο και το κεφάλι να φύγει και προχωράς....

6. whisperer

whisperer Regular Member

Κατσε,καπου μπερδευτηκα,αν δε το πηρες το δρομο, τι ειναι αυτο που τσουζει?
    Δεν ειναι το what if?
    Ασε που πιστευω οτι παντα υπαρχει δικαιωμα επιλογης.
    Ζυγιζεις τι αντεχεις πιο πολυ απο τα ρισκα και επιλεγεις
    Συμφωνω στο κολλημα παρεπιπτιντως

7. lotus

lotus Silence

Όχι δεν είναι το what if, έχεις φύγει από αυτό.
    Μην το λες υπάρχουν και κάποιες φορές που σε κάποιους στερείται το δικαίωμα της επιλογής.
    π.χ. παιδάκι κλειδώνεται σε δωμάτιο με φράση θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ γιατί έτσι.
    ή π.χ. μια απαγωγή ή επίσης εκείνη τη στιγμή πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο γιατί έχεις εξαναγκαστεί να κάνεις αυτό κλπ κλπ
    Γι αυτό σου λέω κουτάκι και στο χαντάκι

8. whisperer

whisperer Regular Member

Εχω.κι εγω μια θεωρια με κουτια,εχω την ενυπωση.πως κι η δικη σου.ειναι.αναλογη αν και στη δικη.μου δεν.υπαρχει.χαντακι.
    Εν.προκειμενω ομως αφου υπαρχει.road not taken θα υπαρχει και road taken ,οποτε η επιλογη ειναι.παντα εκει οσον.αφορα σε ενηλικους που κρινονται.για τις αποφασεις τους και οριζουν τη τυχη τους.
    Κι ο εξαναγκασμος επλογη ειναι.
    Εξαναγκαζομαστε σε κατι.γιατι αντεχουμε περισσοτερο το αποτελεσμα του εξαναγκασμου

9. lotus

lotus Silence

Νομίζω ότι δεν έχει σημασία το περισσότερο ή το λιγότερο και το αντέχουμε σκέτο είναι αρκετό  

10. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Κάποιες φορές έχω αναρωτηθεί τι θα είχε συμβεί, εάν στο παρελθόν, όταν και βρέθηκα σε κάποιο κόμβο επέλεγα κάποιον άλλο δρόμο από αυτόν που τελικά ακολούθησα.
    Ειδικά για κάποιους κόμβους που στάθηκαν αρκετά σημαντικοί στη ζωή μου μέχρι σήμερα.
    Σκεπτόμενος όμως πιο ψυχρά, δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι για να φτάσω σε κάποιο σημαντικό κόμβο, έχω οδηγηθεί εκεί έχοντας προσπεράσει ήδη, (επιλέγοντας συνειδητά ο ίδιος, ή απλά η θεά τύχη), πολλούς μικρότερους κι ασήμαντους κόμβους, ακολουθώντας συγκεκριμένη κάθε φορά διαδρομή.
    Με απλά λόγια, κάθε τι που το αντιλαμβάνομαι ως σημαντικό κομβικό σημείο, δεν είναι άλλο παρά η κατάληξη πολλών μικρότερων (φαινομενικά ασήμαντων) κομβικών σημείων που έχουν προηγηθεί διαδοχικά .. και είναι αυτά που με έχουν οδηγήσει εκεί.

Γιατί η ζωή, είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι συνεχής .. μέχρι κάποια στιγμή να τερματίσει για πάντα.

Και είναι αυτή η συνέχεια της ζωής .. όλα αυτά τα μικρά (και φαινομενικά ασήμαντα), που με κάνουν να σκέφτομαι αισιόδοξα.
    Και με αναγκάζουν να κοιτάω πάντα μπροστά .. τους επόμενους κόμβους, τα επόμενα σταυροδρόμια.

Last edited: 9 Απριλίου 2019
  11. Για εμένα δεν υπάρχει σωστή ή λάθος αποφαση....
    Τη στιγμή που κλήθηκα να πάρω μια απόφαση ήταν η καλύτερη δυνατόν δεδομενου των εκείνων συνθηκών....
    Το σίγουρο είναι ότι δεν έμεινα αδρανης και αυτό με χαροποιεί..
    Όλοι οι δρόμοι που διενυσα με έφεραν σε αυτό που είμαι τώρα και νόμιζω ότι μέχρι τώρα είναι η καλύτερη μου έκδοση....
    Και αυριο θα είμαι ακόμα καλύτερη...
    Γιατί αποφάσεις περνούμε κάθε μέρα είτε μικρές είτε μεγάλες

12. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Εάν έχουμε ακολουθήσει το σωστό δρόμο, έχουμε φτάσει στο στόχο μας και την επιτυχία.

Εάν πήραμε τον λάθος δρόμο, τότε είμαστε στη μέση του Πουθενά και ξυνουμε το κεφάλι μας....