Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To like, or not to like?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 8 Φεβρουαρίου 2016.

?

Να παραμείνουν τα likes στο φόρουμ?

1. Ναι. Είναι τσαχπίνικα και προάγουν το διάλογο

19 vote(s)
    76,0%
  2. Οχι. Είναι τρολοκλικαδόρικα. Να καταργηθούν

6 vote(s)
    24,0%
  1. Λατρευω τα λαικ .ζω γι αυτά. θέλω πολλά τέτοια για να παίρνω trophies. Μια γλυκιά καυλα πλημμυρίζει το κορμι και το μυαλό μου κάθε φορά που προσθέτω ένα ακόμα λαικ στην συλλογή μου.είμαι συλλέκτης λαικ.
    Το πιο άγριο session για μένα θα ήταν να μου δείχνει ό κύριος μου κείμενο μου που δεν πήρε ούτε ένα λαικ.. σαν να μου μαστιγωνει την καρδια..
    Μακαρι να είχα ένα κουμπί και στην πραγματική ζωή όπου οι συνομιλητές μου θα πατούσαν λαικ..
    Μακαρι στην κηδεία μου να μην υπάρχουν κεριά και καντήλια αλλά ένα λάπτοπ δίπλα στην κάσα που θα μαζεύω λάικ..
    Αχ...πόσο τα αγαπώ..
    My preciousss

2. Like

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μια ερώτηση ( και καλά ). Αυτά τα λάικεσε τελικά πόση επιρροή θα μπορούσαν να έχουν στη ζωή κάποιου/ας. Που να ζοριζόταν, επειδή δεν παίρνει όσα θα ήθελε?
    Τι ισοτιμία έχουν με τα ευρά ή τα γιένεσε, να πάω ν' αλλάξω τα δικά μου, μην και κλείσω καμιά τρούπα στον μπάτζετ μου.
    Δηλαδή και τώρα δίχως πλάκα, πιστεύει κανείς/καμία ότι θα "βγάλει ψάρι", αν τον/την πνίξει στα like?
    Ή ότι θα βρεθεί στον παράδεισο?
    Με κάθε συμπάθειο αν αυτό ισχύει, είναι θλιβερό. Χίλιες φορές δυο λογάκια αν κάτι μας αρέσει. Αν δεν έχουμε χρόνο, ας μην αφήνουμε τίποτε.
    Παρά τα like που πέφτουν βροχή.

Υ.Γ.

Τώρα ας πάω να likαρω καμιά εικοσαριά άτομα, έτσι για να βγάλω τον άχτι μου...        

4. Θα προτείνω στους διαχειριστές να παίρνεις προμήθεια από όλα τα λάικ του φόρουμ.

5. Μη με ηδονιζεις έτσι τώρα.. είμαστε και σε σχέσεις.

6. Μην ξεχάσεις τα σχόλιά μου. Έχουμε γίνει οι δυό μας κάτι σαν Ελλάδα-Κύπρος στο διαγωνισμό της Eurovision...  

7. Είσαι μια λαικ-ο-γκόμενα, μάναμ!!!  
    Αν είναι να (σο)κολαστώ, θέλω μόνο μαζί σου!

8. Tenebra_Silente

Χαχαχα, εδώ πια ξέρω τι ώρα μπαίνεις το πρωί. Και αν δεν ανοίξω το ιντερνέτι απ' το κινητό να σε likαρω ( πολλές φορές περιμένοντας το μετρό ), η μέρα πάει κατά διαόλου χαχαχα... 

9. Έχουμε τα λάικ αντί σημάτων καπνού και φυλακτού για το κακό το μάτι...χαχαχαχα

10. Tenebra_Silente

Χαχαχα, μόνο μην γκαστρωθούμε απ' τα like που ανταλλάσσουμε. Αφού μόνο αυτό δεν έχω διαβάσει ακόμη. Στα πόσα like αφήνεις κάποιον/α έγκυο?
    Εννοείται ότι τα like ξεπερνούν και τους νόμοι της φύσης. Μέχρι και άντρα γκαστρώνεις με δαύτα.
    Τίπτα τίπτα, έχεις δίκιο φιλαράκι, είναι το ύστατο όπλο του εξαποδώ χαχαχα... 

11. Αμαν! Λες? Αν είναι έτσι, μάλλον είμαι στο μήνα μου. Τελευταία πρήζομαι ασυστόλως...

12. Tenebra_Silente

Βλέπεις? Εγώ παίρνω αντισυλληπτικό πριν ανοίξω το φόρουμ χαχαχα...