Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To like, or not to like?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 8 Φεβρουαρίου 2016.

?

Να παραμείνουν τα likes στο φόρουμ?

1. Ναι. Είναι τσαχπίνικα και προάγουν το διάλογο

19 vote(s)
    76,0%
  2. Οχι. Είναι τρολοκλικαδόρικα. Να καταργηθούν

6 vote(s)
    24,0%
  1. Κι εγώ παίρνω το μαντζούνι της γιαγιάς της Καλής που μάζευε στην κατοχή, αλλά μάλλον ξεθύμανε... χχαχα

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Χαχαχα, εγώ βγάζω τα κόκκαλα της γιαγιάς απ' το μπουκάλι με την φορμόλη που κρατάω στο κελάρι με τα μπουκάλια απ' το σπέρμα μου.
    Τα τελευταία 10 χρόνια έχω πέσει σε γυναίκες που τσιπιάζουν να πληρώσουν την ΕΥΔΑΠ γαμώτο, μην μου πάθουν και αφυδάτωση. Μου έχουν γίνει τα καρύδια αερόστατα χαχαχα...
    Άντε να μείνω έγκυος απ' τα likes έτσι, άσε που έχω και στενό σφιγκτήρα, από που να το βγάλω ο καψερός...
    Αν μου σπάσουν τα νερά ( με άλλα 408 λάικεσε ), μετά θα ψάχνω ράφτη, ακόμη 1246 λάικεσε και κάνω αγόρι και μ' άλλα 1247 δίδυμα χαχα...   

3. Μη σ' απασχολεί, φίλτατε. Έχω άλλο ένα μαντζούνι που το παίρνεις και ξερνάς το παιδί από το στόμα. Μην ξεχάσεις μόνο να βγάλεις τη μασέλα, μην το ευνουχίσεις το δόλιο... χαχαχ

4. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Το έχω ξανά γράψει για ένα like ζούμε...  

5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Γαμώτο να μην έχει εδώ like να σου βάλω...Άφησα την προβοσκίδα μου στην κούπα με τον καφέ χαχαχα...Κακούργε χαχαχα...

6. Άφωνος... 

7. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

...για την φώτο η για τις μαλακίες που λέω?

btw σαρκαστικά το είπα  

8. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Και εγώ

9. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Εμένα μου αρέσουν. Γιατί ενω διαβάζω κατι, και με εκφράζει και συμφωνώ να μην το δείξω χωρίς να χρειαστεί να ξαναγράψω το ίδιο; Δηλαδη κατω απο ενα σχόλιο που συμμερίζεται καποιος ποσα εξτρα σχολια θα μαζευονταν για να γνωστοποιησουν την ιδια αποψη;

Τωρα "συμβολισμοι" των λαικ οπως -σημαινει το α η το β η δεν ξερω και εγω τι αλλο- ειναι καθαρα το πως επιλεγει ο καθενας να τα χρησιμοποιει και να τα αντιλαμβανεται. Οπως με τα παντα αλλωστε..

Edit: να! Μολις ειπα το ιδιο με τον @underherfeet αν ειχε λαικ το νημα θα του το "παταγα" και τερμα! Οχι περιττο σχολιο.

Last edited: 8 Φεβρουαρίου 2016
  10. brenda

brenda FU very much

Λαϊκολαγνεία το λοιπόν...(ενδιαφέρον λογοπαίγνιο, το λάικ με το λαϊκό πάντως, λέτε ναναι ομόρριζα?) 
    Εμένα με αρέσουν τα λάικς, κάνω λάικ σε ότι μου αρέσει και συμφωνώ για οικονομία χρόνου (τάχα)... 
    Ωστόσο κάνω λάικ και σε πράγματα που δεν συμφωνώ, αν θεωρώ ότι είναι μία ειλικρινής, ή γενναία τοποθέτηση, ακόμη κι αν μου ξεβολεύει την οπτική μου και δεν το χουν γράψει φίλοι μου.
    Επίσης λάικ κάνω στο ωραίο (κατ΄εμέ) χιουμοράκι και στα γουστόζικα τρολλαρίσματα. 
    Λάικ κάνω σε ότι γράφουν οι φίλοι μου, όσο μαλακία και να είναι γιατί (wtf?) πως αλλιώς θα τους δείξω ότι τους αγαπάω με όλα τους τα ελαττώματα? 
    Είμαι κατά της κατάργησής τους, γιατί τονώνω το εγώ μου κι εγώ μια χαρά μαζεύοντάς τα με κόπο και αίμα, από τότε που σταμάτησα την ψυχανάλυση είναι η μόνη μου παρηγοριά. 
    Επίσης πως θα καταλαβαίνουμε ποιοι είναι φίλοι με ποιους, ποιοι γουστάρουν ποιους, ποιοι είναι κάστα, κλίκα, συμμορία, γιάφκα και βουδουσουμική οργάνωση, οέο? 

11. didina

didina ☆☆☆ didina sokolata dina

Like σε ολους τους προλαλησαντες..!! 

12. folha

folha deja vu

Συμφωνώ απόλυτα με @kinsha no onna!