Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Vaginal and Anal Fisting

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 16 Ιουλίου 2005.

1. thanasis

thanasis Contributor

Αν εμπνέονται και σοβαρές απαντήσεις από τα "αρκετά άρθρα και πάλι δεν το έχει πιάσει πολύ", τελώ έν διλήμματι για το ποιος είναι πιο χαχανοεκλύων, ο ερωτήσας ή ο υπερασπίζων.

2. Φίλτατε, είστε τόσο απασχολημένος να σώζετε τον κόσμο που ούτε βλέπετε τι σώζετε ούτε καταλαβαίνετε τι σας λένε.

Για βοήθεια στο θεάρεστο έργο που επιτελεί η διάνοιά σας, η τρολιά είναι αυτή:

Και αυτήν σχολιάζει ο κόσμος.

ΥΓ: Άσε τις λεβεντιές, γιατί πας καρφί να συγυρίζεις τα σεμεδάκια.

3. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Το γεγονός ότι ρώτησε τι σχέση έχει αυτό που απάντησες με αυτό που εξέφρασε ως απορία το πιο είναι πιθανό ότι υποδεικνύει το ότι είχε μια ειλικρινή απορία για την οποία μάλλον βαριόταν να κάνει έστω και ένα απλό googlaρισμα για αυτό και κόλλησε και μια χαζαμάρα από πίσω για να μη φανεί εντελώς άβγαλτη σε ένα νέο θαυμαστό κόσμο.

Συμπεριφορά που μαζί με το επιλεγμένο nick και του ότι δεν αντιλήφθηκε την όλη ειρωνεία σε αυτό που είπε και σε αυτό που της απάντησαν αποδεικνύει ηλικία, σύμφωνα πάντα με την γνώμη μου.

Το γεγονός ότι ένα μέλος του φόρουμ επιφορτισμένο με το καθήκον να ελέγχει συμπεριφορές, ετών 34 και κατά ακούσματα μου σοβαρό, έμπειρο και με ΄καριέρα' στον χώρο κάθεται να απαντήσει σε κάτι που θεωρεί χαζαμάρα μιας 19χρονης και με αυτό τον τρόπο, για εσένα να σημαίνει τι άραγε ?

Και λες και ψέματα ότι τελείς εν διλήμματι την ώρα που είναι πασιφανές ποιον θεωρείς πιο χαχανοεκλύων.

Αλλά είσαι τυχερός να το ξέρεις. Εγώ φοβάμαι ότι πολύ δύσκολα θα διαλευκάνω το αν ο μωβ thanasis, τελικά είναι μία από τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνει τον κανόνα (των hi-octane bdsmers) ή μέρος του κανόνα, δίλημμα που ενέπλεξε και σε τούτη την συζήτηση εξ'αρχης.

Last edited: 8 Ιανουαρίου 2014
  4. AuroraBorealis

Η αλήθεια είναι ότι παρεξήγησα το τι είπες και οφείλω να το ομολογήσω, πίστεψα ότι αναφερόσουν σε κριτική μου επί της δικής σου τρολιάς.

Αν έχεις όρεξη να το συνεχίσουμε στο επίπεδο που το ξεκίνησα και σε βλέπω ότι το προχωράς δημιουργικά, κανένα πρόβλημα από την μεριά μου. Θέλεις ?

5. thanasis

thanasis Contributor

Έχεις δίκιο, πλέον λύθηκε το δίλημμα, έχουμε νικητή πασίδηλο.

Και...αχχχχ, μύρισε παλιό κομμιούνιτι. Να'στε καλά, μπαγασηδες, συγκινήθηκα.

6. Νομίζω, οτι έχεις παρεηξηγήσει τα πάντα και κάβεις γυρβολιές γύψω από τον εαυτό σου. Μπήκες με φόρα να μας ψέξεις, επειδή ξεμπροστιάζουμε ένα τρόλι, λέγοντάς μας τι τάχαμου; Πώς τρολάρουμε εμείς.

Αμ δε φίλτατε που θα συνεχίσουμε και στο επίπεδο που το ξεκίνησες. Το επίπεδο στο οποίο αναφέρεσαι είναι της πλάκας του πεζοδρομίου όπου τρώει τα μούτρα του αυτός που πάσχει από τύφλωση λόγω υπεροψίας. Σιγά μη θέλουμε να σου κάνουμε παρέα εκεί χαμέ.

7. AuroraBorealis

Κρίμα και είχα καλή όρεξη απόψε.

8. Elysium

Elysium Contributor

Απάντηση: Vaginal and Anal Fisting

thanasis, δίκιο έχει ο Cyclaur. Δεν το καταλαβαίνεις; Δε γίνεται να έχεις το ρόλο του διαχειριστή και να κάνεις πλάκα και να ειρωνεύεσαι τα μέλη για τις ερωτήσεις τους.
    Είσαι σίγουρος πως η κοπέλα έκανε πλάκα;

9. Μυρίσαμε τον τζομπάνο και πάμε για τρίψιμο στη γκλίτσα.

10. thanasis

thanasis Contributor

Γμτ, με πρόλαβε ο Αλδούρος.

11. Elysium

Elysium Contributor

Απάντηση: Vaginal and Anal Fisting

Ιντερνετικό αντριλίκι πάλι ε;  
    Ναι, γίνεται από εδώ.

12. Το γλυκό αγόρι έχει κέφια...