Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Vaginal and Anal Fisting

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 16 Ιουλίου 2005.

1. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Για ενημέρωση και αποφυγή πιθανής παράφρασης των λεγομένων σου και μόνο το κάνω. Για να μη βγει αύριο-μεθαύριο κάποιος κακόβουλος και πει "η @brenda είπε αυτό"... ενώ εσύ έχεις πει άλλο.  

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αγάλι-αγάλι...

3. brenda

brenda FU very much

Άστα, βράστα, τελικά από τις δικές μας δηλώσεις κινδυνεύουμε περισσότερο αγαπητέ και λιγότερο από τις δηλώσεις των άλλων.... 

4. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Άσε, φοβάσαι να ανοίξεις το στόμα σου... και για να πεις και για να κάνεις κάτι.  

5. ellianna

ellianna Regular Member

υπεροχη εμπειρια το vaginal fisting....απλα δεν υπαρχει. δεν χρησιμοποιησαμε λιπαντικο οσες φορες το κανα αλλα εκεινη την ωρα δεν χρειαστηκε κιολας!  

6. Valkiria

Valkiria Regular Member

Παλιό το νήμα, δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω με την Astarty.

7. scrpns

scrpns Guest

Οσο σεξυ προστυχο βασανιστικο κι αν ειναι για καποιες τρυπουλες ειναι και θα μεινει μυθος...

8. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...Μιλάς απο προσωπική εμπειρία?

9. scrpns

scrpns Guest

Ναι ειναι καθαρα δικη μου θεωρηση εμπειρικα εμπεριστατωμενη και δεκτικη σε καθε αντιτασσομενη θεση  

10. giwrgakhs

giwrgakhs New Member

όποιος νομίζει ότι μπορει να το κάνει ας μου στειλει μηνυμα, ενδιαφέρομαι

11. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...?
    εγώ μπορώ να σου στείλω μήνυμα.

12. Ourolagnos

Ourolagnos Regular Member

είναι κάτι που με εξιτάρει... αλλά ποτέ δεν κατάφερα να κάνω με προηγούμενες σχέσεις μου...
    Νομίζω πως θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον το vaginal fisting...
    δεν ξέρω βέβαια αν έχει να κάνει και με το σωματοτυπο μιας γυναίκας στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και με το χέρι που πάει να διεισδύση (πόσο μεγάλο/ μικρό είναι) γιατί ενώ με μια προηγούμενη σχέση μου το είχαμε συζητήσει... ποτέ τελικά δνε το καταφέραμε!
    anyway... Απλή κατάθεση επιθυμιών...