Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Vaginal and Anal Fisting

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 16 Ιουλίου 2005.

1. bluzz

bluzz Regular Member

Απάντηση: Re: Vaginal and Anal Fisting

Να ολοκληρώσω το συγκρότημα καθως απέχω κι εγώ ως παλίότερος κιθαρίστας ...{Σαβοπουλικός} 

2. chemical23

chemical23 Regular Member

Nα κάνουμε τουρνέ  

3. Kits

Kits Contributor

Απάντηση: Vaginal and Anal Fisting

Μετα απο εδω, το νημα μεταβάλετε και ονομαζετε ''τι οργανο παιζατε μικρος εκτος απο το πουλι σας''....

4. thanasis

thanasis Contributor

Τι έχουν, δηλαδή, τα χέρια των μπασίστων;  

5. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Παιχνιδιαρικα, βουλιμικα, τσαχπινομπιρμπιλιαρικα, baila el chicki-chicki, δαχτυλα. 

6. Manos40

Manos40 New Member

Πολύ ωραίο αν και δεν είναι για όλες.Αν τελικά το καταφέρουν αρέσει πολύ και στους δύο.

7. trypa

trypa New Member

Το κολπικό fisting είναι ο συνδυασμός της απόλαυσης με τον απόλυτο δόσιμο. Λιώνω να βλέπω την ικανοποιήση στα μάτια Του, όταν έχει μπει ολόκληρος ο καρπός του μέσα μου...
    Απλά μετά, δεν ευχαριστιέμαι με τίποτά άλλο, γιατί το ξεχείλωμα είναι απερίγραπτο.
    Ευτυχώς επανέρχεται την επόμενη μέρα η περιοχή.
    Για το πρωκτικό δεν έχω ιδέα και δεν θέλω να αποκτήσω τέτοιου είδους γνώση.

8. Mirella_trans_Domme

Καποτε γνωρισα καποιον που ηθελε αν ειναι δυνατον να του βαλω μεσα το ποδι μου.
    "Με την γοβα?" ρωτησα εκπληκτη???
    "Αν ειναι δυνατον ναι!" μου απαντησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καθησα και αναλογισθηκα οτι δεν ηταν τελικα και τοσο δυσκολο να βρω παπουτσοθηκη!
    Και μαλιστα κινουμενη, διοτι αν σε "χτυπησει" η γοβα στον δρομο γιατι να μην την αντικαταστησεις επι τοπου με ενα ξωφτερνο, αφου τον χαστουκισεις για να του υπενθυμισεις να σκυψει????

9. blindfold

blindfold Contributor

http://ads.meninpain.com/imagedb/5506/v/h/320/5506_4.wmv

εχμ μόνο σε 2 τρύπες είσαι προσβάσιμη ;;;  

Last edited: 4 Αυγούστου 2008
  10. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Πάντως στον κόλπο έχω δει να μπαίνει πόδι, σε τσόντα, στην Αμερική. Μία κοπέλα που συμμετείχε στην τσόντα είχε ακρωτηριασμένο πόδι. Έβαλε λοιπόν το stump, το ακρωτηριασμένο μέλος, μέσα στον κόλπο μιας άλλης κοπέλας, από τη μέση της γάμπας ως το γόνατο, και τη γάμισε μ' αυτό.

11. Mirella_trans_Domme

Ευτυχως, διοτι αν εβαζε μεσα το τεχνητο μελος ισως να το εχανε και αντε να το ψαχνει μετα!

12. FZTASH

FZTASH Regular Member

Έχω δει Mistress να βάζει και τα δύο χέρια :boobeyes:στον κώλο του αρσενικού σκλάβου της στο Men in pain, αλλά δεν θυμάμαι να είδα πως (ή εάν!!!) ο εν λόγω σκλάβος περπατούσε μετά..... 
    Έχω δοκιμάσει fisting και μάλιστα μετά από προπόνηση για κάποιο καιρό που περιλάμβανε strap-on play με ένα τεράστιο δονητή, οπότε ήμουν αρκετά "ανοικτός" όταν έγινε. Η αίσθηση των δακτύλων της Κυρίας μου μέσα μου και η αίσθηση όταν άγγιζε τον προστάτη μου με έστειλε.........
    Το έχω ξαναδοκιμάσει μετά από καιρό και αποχή από πρωκτική διείσδυση και δεν γίνοταν με τίποτα, και δεν εννοώ μόνο επειδή ένιωθα πολύ πόνο γιατί προσπαθούσα να αντέξω και να βοηθήσω την Κυρία μου που το ήθελε πολύ αλλά απλά δεν γινόταν, δεν άνοιγα τόσο πολύ ώστε να πάρω όλο το χέρι της και ήταν και μινιόν Κυρία.....Θα ήθελα βέβαια να το δοκιμάσω ξανά μετά από "προπόνηση" και πάντα κάτω από τις απαραίτητες και αυστηρές συνθήκες υγιεινής που είναι πολύ σημαντικές όπως έχουν ήδη αναφέρει και άλλα μέλη. Επίσης σημαντικό είναι αυτός που κάνει το fisting να γνωρίζει τι κάνει και πως να το κάνει, δεν είναι και ότι πιο εύκολο.