Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Vanilla boyfriend

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος brat_lolita, στις 13 Οκτωβρίου 2016.

1. billyboy

billyboy Guest

καθολικος...μπορει να το βλεπεις εσυ ετσι....
    ισως εχω καταλαβει πληρως τι θελει η κοπελα....τι ζηταει τι ψαχνει....

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Κάτσε να δεις που θα της φάει και από πάνω το vanilla boy.  

3. Soraya

Soraya Guest

τότε η φίλη μας θα κάνει πάρτι  
    εγώ φέρνω το κρασί  

4. billyboy

billyboy Guest

μπορει να της φαει και να του αρεσει.....

5. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Ε μετά τ μαλακα, αν δεν πιάσει, και τις φάει.. Μπορεί κάτι να γίνει  

6. ellianna

ellianna Regular Member

Μπορεί απλα να του πει όταν βρεθούν σε κατάσταση "σκισε με"!λιτό και περιεκτικό! Από κει κ πέρα με τα κατάλληλα ηχητικά εφέ (Ναι,ναι αυτα) ή το απλό "κ αλλο","ετσι γουσταρω","πιο δυνατα",όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!
    Ποιος άντρας βρε παιδιά θα τα ακουσει αυτά κ δεν θα πιάσει το νόημα??? 

7. Soraya

Soraya Guest

@brat_lolita
    εγώ θα πρότεινα μετά την ταινία και αφού ακούσεις την άποψή του φυσικά και δεις ότι είναι θετικός να του προτείνεις
    μια επίσκεψη σε ένα sex shop
    είναι κάτι ανάλαφρο μεταξύ ζευγαριών
    μπορείτε να το διασκεδάσετε βλέποντας οτι σας ενδιαφέρει
    εκεί μπορείς να δεις πολλά  
    και φυσικά να του κινήσεις το ενδιαφέρον για ακόμα περισσότερα
    θέλει υπομονή και επιμονή όμως μπορείς να του δείξεις το δρόμο για πολλά πράγματα.
    Κυρίαρχος βέβαια αν δεν το θέλει από μόνος του και αν δεν το δουλέψει με τον εαυτό του δεν...
    αλλά μπορεί με αυτά που θα εξερευνήσει μαζί σου να είσαι κι εσυ ικανοποιημένη  
    για να τον διάλεξες για σύντροφο σημαίνει οτι ήδη καλύπτει κάποια από τα θέλω σου  

8. οοοοοκ οτι πειτε.

να σε ρωτησω ρε συ @brat_lolita ... για τι ηλικια μιλαμε? Γιατι μου κανει λιγο απιθανο καποιος ωριμος (σεξουαλικα) ανθρωπος να μην ξερει ακομη αν του αρεσει ή οχι κατι τετοιο.

By the way....ιστορια που ψιλοταιριαζει.

Αυτη 28-29. Αυτος 20-21. Πρεπει να ηταν μαζι για κανενα 9μηνο. Ετσι ακριβως οπως το περιγραφεις. Χαλαρος αλλα ωραιος αυτος. Αγριεμενη αυτη. Καποια φαση του λεει..."Βαρα"
    Βαράει αυτος. "Πιο δυνατα του λεει" Πιο δυνατα αυτος. "Πιο δυνατα ρε συ...δεν έχεις δυναμη?" Αυτο ηταν ολο. Μετα την πηγαινε καροτσακι με σφαλιαρες. Αλλα ως εκει. Καμια σχεση με βδσμ η σχεση τους γενικοτερα.

9. Soraya

Soraya Guest

τουλάχιστο το ευχαριστήθηκε η τζάμπα τα νοσήλια;

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

11. billyboy

billyboy Guest

@brat_lolita παιρνεις αποψεις....μπορεις να δεις ταινιουλα ηρεμ ακι χαλαρα να μιλησετε ηρεμα χαλαρα και πολιτισμενα.... μπορεις να μιλησεις απλα θελω αυτο μου αρεσει αυτο.... μπορει να παιξεις και επιθετικα...η επιλογη ειναι δικη σου....και μονο δικη σου....
    εσυ αποφασιζεις και κανενας αλλος....
    περιμενω νεα.... με νατσος στο χερι και κοκα κολα light παντα...    

12. billyboy

billyboy Guest