Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Vanilla boyfriend

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος brat_lolita, στις 13 Οκτωβρίου 2016.

1. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Το φασωμα ροντεο οντως τι ειναι; ειναι της νεας ή της παλιας γενιας; γιατι εγω στα 23 μου το αγνοω..

2. Soraya

Soraya Guest

Την εποχή των δεινοσαύρων

3. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Επειδή το αγνοώ και εγώ..φαντάζομαι ότι είναι το φάσωμα και τρίψιμο πανω απο τα ρούχα

4. SAP

Προς ενημερωση αυτο εμεις το λεμε τριψιμο.

5. Gaijin

Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

Φάσωμα ροντεο????? Αχαχαχαχα. Νομίζω πως είναι το αλληλοχουφτωμα ενώ το παίζουν και οι 2 δύσκολοι.

6. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Και εγω ετσι το ξερω αλλα και το ροντεο τι αλλο θα μπορουσε να ειναι; Ας μας απαντησει καποιος

7. SAP

Θα μπορουσε να ειναι το φασωμα πανω σε παιχνιδι του λουνα παρκ... οπου κουνιουνται τα κορμια ...

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

@SAP
    Η περιέργεια θα σας φάει...
    Μεταξύ μας όμως, ήταν κάτι που έπαιξε σε ουφάδικο πούχε μέσα και ματσουκλέτα φουλ σάιζ μοκάπ, και καλά να προσομοιώνει οδήγηση σε πίστα.
    Καμιά 20αριά χρόνια πριν, γνωστή μου λύσσαγε με τον ιδιοκτήτη του ουφάδικου στη ματσουκλέτα.
    Όταν έσκασε μύτη το φάσωμα ως έκφραση μού είπε τη λεξιπλαστική της πρόταση...

9. SAP

Αρα κοντα επεσα..

Αγαπητε.. αν δεν ειχαμε περιεργεια θα ειμαστε ακομη στον παραδεισο.. δεν το βρισκετε πολυ βαρετο;  

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

SAP ... Twelve points!

11. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Θα έλεγα απλά βαρετή.

12. παπαρουνες