Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

X-mass fetish objects bazaar....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 4 Δεκεμβρίου 2010.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: X-mass fetish objects bazaar....

Τι Κύριος,τι άνθρωπος,τι αισθήματα αλτρουισμού.....εύγε σας! Τούτο μόνο λέγω!Μακάρι και άλλοι το παράδειγμά σας διά τον ιερό σκοπόν διά τον οποίον γίνεται τούτο το bazaar...

2. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

να δωσω ενα χιλιοδαγκωμενο gag, δε λεει...
    να δώσω το zipper που εχω φτιαξει, ειναι ευτελες...
    να δωσω τα suspension cuffs μου, δε τα αποχωρίζομαι, ειναι καινουρια ακομα... να τα χαρω λιγο.
    να δωσω τα παλια whippingmachines μου, ειναι λιγο αβολα στη χρηση (ηλ. ανεμιστηρας).

μαλλον θα εδινα το 3-point gspot vibrator που πηρα κατα λαθος νομιζοντας οτι ειναι prostate massager
    και τα clover clamps που πια δε χρησιμοποιώ.

3. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Ας δώσουμε μισό ευρώ εκει που πραγματικά θα πιάσει τόπο χρονιάρες μέρες και ας βάλουμε τους δονητές και τα μαστίγια μας εκεί που ξέρουμε...

Προτείνω σε κάθε συνάντηση, να υπάρχουν κάποιοι που θα μαζεύουν χρηματικές προσφορές μελών και να τις δίνουν σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη, (φτωχές οικογένειες, άρρωστους, ορφανά παιδιά κ.λ.π.).

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. thanasis

thanasis Contributor

...κάτι παλιά 3μετρα/10μετρα σκοινιά που αντικαταστάθηκαν, όταν γνώρισα το hemp.
    ...κάτι πολύ...ήπια, αλλά καλοχρησιμοποιημένα floggers.
    ...1-2 δονητές που δεν είχαν το επιθυμητό potency.
    ...λαχταριστά τσουχτερές βίτσες από τον κήπο μου.

Για μέγας χορηγός το πήγα.

5. thaleia

thaleia Contributor

πολυ καλο Αστρομβριουλα μου ...
    με βολευει αφανταστα , θα εδινα ολα μου τα αξεσουαρ και παιγνιδια μου καθοτι απο τοτε που βανιλοποιηθηκα αραχνιαζουν στην ντουλαπα  

6. Astrovroxi

Εκτός θέματος φίλτατεεεεεε......
    Πολύ ωραία η σκέψη σου και την επικροτώ αλλά εδώ ειναι fetish bazaar....δώσε κάτιτίς....τσιγγούνηηηηηηηηηηη

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. sw

sw

Re: Απάντηση: X-mass fetish objects bazaar....

... κοντευω να τελειωσω αυτο που φτιαχνω !!!       :lol2:  

...να το φερω;;; 

Γι ργος

8. Astrovroxi

Απάντηση: Re: Απάντηση: X-mass fetish objects bazaar....

Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..........

9. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Απάντηση: Re: Απάντηση: X-mass fetish objects bazaar....

Αγόρι μου για να χωρέσει αυτό που φτιάχνεις εσύ θα πρέπει να την κάνουμε την εκδήλωση στο Badminton...  

Φιλιά, Γιώργη.

10. lizard

lizard Regular Member

εχμ.... δεν λεω, ωραια η σκεψη... και ειναι και μεσα στο πνευμα των ημερων. αλλα δεν εχω καταλαβει κατι. ποιο ειναι το target group? ποιος θα αγορασει?
    διοτι εγω second hand δονητες, string, σκοινια και δεν ξερω τι αλλο, δεν θα αγοραζα που να γυρναγε ο κοσμος αναποδα!

11. Astrovroxi

Απάντηση: Re: X-mass fetish objects bazaar....

Βρε γλυκό μου θα τα αγοράζαμε απλά και μόνο για να συγκεντρώσουμε χρήματα για τον εκαστοτε φιλανθρωπικό σκοπό.Δεν θα τα χρησιμοποιούσαμε απαραίτητα.....Αυτό μου έλειπε να χρησιμοποιήσω τα σχοινιά ας πούμε που δένει τις γκόμενες ο Isnogood....χαχαχχαχαχα.(Που είσαι να ξερα να δω τι θ'απαντήσεις)

12. lizard

lizard Regular Member

Re: Απάντηση: Re: X-mass fetish objects bazaar....

τοτε γιατι ο masterperris ηταν εκτος θεματος?
    μαλλον δεν εχω καταλαβει το humor της υποθεσης εε??