Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

X-mass fetish objects bazaar....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 4 Δεκεμβρίου 2010.

1. kati

kati Regular Member

Απάντηση: X-mass fetish objects bazaar....

Τώρα που μπήκαν κάποια αντικείμενα μπορούμε να αρχίζουμε να αγοράζουμε;

Εγώ θα αγόραζα τα χρησιμοποιημένα με τη λογική οτι στο μέλλον μπορεί να πουλήσω για πολλά λεφτά το δονητή που κάποτε ικανοποιούσε την Χ π.χ. αν αυτή έχει γίνει διάσημη  

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: X-mass fetish objects bazaar....

Κοριτσάρα μου όλο το θέμα είναι χιουμοριστικό έτσι κι αλλιώς αφού δεν υφίσταται θέμα να διοργανώσουμε κάτι τέτοιο.Και ο γλυκός μου MasterPerris είναι εκτός θέματος και τσιγγούναρος γιατί δεν προσέφερε κάτι από τον τεράστιο εξοπλισμό του ο μονοφαγάς.....

3. Astrovroxi

Μμμμμμμ.....σωστή εμπορική κίνηση.
    1,2,3......τοκ-τοκ!!!! Κατοχυρώθηκε στην δεσποινίς ο δονητής.....

4. sw

sw

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: X-mass fetish objects bazaar....

Φιλια του U2! φιλοκαρδε φιλε μου!

...αυτο που "κατεβασε" το μυαλο σου (δικαιολογημενα), δεν προκειται να τελειωσει ...

...ζεψου των ακουστικων σου και αφουγκρασου!

ομιλω δια καινην   εμπνευσιν, κατα την εφαρμογην της οποιας, δυναται Κ τις, οπως γευθη το ποτον αυτου ειτε ετερον τερψιλαρυγγιον του, αμα τη συστολη της σκανδαλιστερας ηδονοωπης της υ του, απηλλαγμενος καθε δικης του προσπαθειας, μη εξαιρουμενης της αναρροφησεως η της κινησεως των ιδιων του των χειλεων!!!

Συνθετο δικτυο συγκοινωνουντων σωληνων, τριχοειδων τε και ευρυτερων τοιουτων, διατεταγμενων τοιουτοτροπως, ωστε αμα τη χρηση ανεπιστροφων βαλβιδων, και πιεσομετρου "φουσκός" (... με λαμβανεις λιαν καλως, φρονω) βυθισμενης εντος των εγκατων του πεπτικου της σωληνος, μετα παραλληλου (μπαη πας) δικτυου ασφαλως, θα δυναται να αντλη και να διοχετευη ηδονικας ποσοτητας ποτου και να εκχυη αυτο, δια στομιου τινος, των χειλεων Του εντος, ενεκα της συστολικης συσπασεως του ανωτερου συστηματος της ανατομιας της υ Του, διαδοχικα κατοπιν προτερας χαλαρωσεως αυτου.  

...να παραγγειλω κανα Km απο τα ανωτερω τριχοειδη και τα συμπαρομαρτουντα; ...και βλεπουμε;  

Γι:glasses:ργος

ΥΓ ...και παμπλικ (πιο παμπλικ δε γινεται   )
    ...και αξιοπρεπεια  

Last edited: 8 Δεκεμβρίου 2010
  5. Astrovroxi

Αφού βλέπω ότι κανείς άλλος δεν προσφέρει τίποτα να δώσω κάτι ακόμα..μιά υπέροχη ξύλινη ρακέτα(τι cane και συναφή,μιλάμε για απόλαυση).Άντε καλέ κύριοι/ες δώστε κάτι.Πλησιάζει ο καιρός και έχω σχεδόν ξεπουλήσει.Χρειάζομαι κι άλλο υλικό....

6. mairaincollar

mairaincollar Regular Member

Τελικά Βασιλική μου δεν βλέπω κανέναν πρόθυμο να δίνει τίποτα....
    Να δώσω το ξύλο που ανοίγω τις δίπλες αφού τελειώσω πρώτα?
    επίσης θα σου πρότεινα να αρχίσεις να ζητάς συγκεκριμένα πράγματα
    γιατί υποψιάζομαι πως δεν πρόκειται να μαζέψεις τίποτα....

7. Astrovroxi

Πλάστης? ουαου!!!!
    Λες?
    Κάθησε να δοκιμάσω...
    .

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Σκεφτόμουν να δώσω κάποιο από τα βρακιά μου αλλά κάτι μου λέει πως δε θα πιάσει μία μπροστά στα βρακάκια - φετίχ του Κορνήλιου, που τόσο σχολιάστηκαν μέσα στη χρονιά που πέρασε. Έτσι, λέω να δώσω τον Durcet σε τιμή ευκαιρίας, λίγο πιο κάτω από τα κολποσκόπια του Doc. Μην τον βλέπετε έτσι εκνευριστικό και είρωνα, από κοντά είναι γλυκός και φρόνιμος. Ενίοτε μαγειρεύει κιόλας. Του έχω κάνει όλα του τα εμβόλια, κι έτσι δεν κινδυνεύετε να πάτε από λύσσα σε περίπτωση που κατά λάθος σας δαγκώσει. Επιστροφές δε γίνονται δεκτές  

9. Astrovroxi

Απάντηση: Re: X-mass fetish objects bazaar....

Εξαιρετική προσφορά φίλτατη!!!!
    Πότε θα μας παραδοθεί προς δημοπράτηση ο αγαπητός?