Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Xoυάνα η Παρθένα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 15 Απριλίου 2007.

?

Πότε έκανες έρωτα για πρώτη φορά;

1. Πριν να κλείσω τα 14

16 vote(s)
    11,3%
  2. Μεταξύ 14-16

29 vote(s)
    20,6%
  3. Μεταξύ 16-18

38 vote(s)
    27,0%
  4. Μεταξύ 18-20

35 vote(s)
    24,8%
  5. Μετά τα 20

18 vote(s)
    12,8%
  6. Είμαι παρθένος/α

5 vote(s)
    3,5%
  1. Black Angel

Black Angel New Member

16 με 2 χρόνια μεγαλύτερο μου!

2. blindfold

blindfold Contributor

πολύ μετά τα 20 πάντως... at least i am not the only one i see...  

3. savra

savra Guest

Ακόμα περιμένω  

4. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Στα 17 μου.
    Στην Ιταλια, Νοεμβριο, ξεκινησε σαν μια τρυφερη γνωριμια, κατεληξε σε βιασμο, πονεσα αφορητα, και ηταν απο ο,τι μου ειπε και κλεφτης αυτοκινητων.
    Η ολη φαση ελαβε χωρα, σε ενα σπιτι χτισμενο στην οχθη ενος ποταμου, το μισο σπιτι στηριζοταν σε πασσαλους μεσα στο ποταμι, ηταν ερημια, ειχε ομιχλη και πολυ παγωνια.

5. month

month Regular Member

18 χρονών, γενέθλια. Αίσχος μαύρο.

6. alex_greece2

alex_greece2 Regular Member

Σκοπεύω να προλάβω να το κάνω εντός του 2007!!!!!! (χιουμοράκι)

καλοκαίρα ήταν,σε παραλία είμασταν,νύχτα ήταν,19 ήταν,14 ήμουν ....αλλά δε λέει κάτι...!!

7. latexduck

latexduck Contributor

δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως απάντησα Είμαι παρθένος/α πάντα η τελευταία φορά είναι η πρώτη για μένα  

8. hugger

hugger Regular Member

Κλεφτης αυτοκινητων,bdsm status ειναι αυτο? η μηπως role playing? ομοφυλοφυλος κλεφτης αυτοκινητων μου ακουγεται σαν τζατζικι χωρις σκορδο. Αμα δεν χρησιμοποιει τα αυτοκινητα σαν μουνοπαγιδες τοτε τι στο διαλα τα κλεβε. Ε να αυτο ειναι ολοκληρωτικη διαστροφη για μενα. Συγχαρητηρια Μιρελλα, δινω ρεστα, και σε επιπεδο κατα συρροη αδικηματων, εκτος απο ασελγεια σε ανηλικο, ληστεια, συσταση και συμμορια, φανταζομαι ολο και κανα κοκκινο θα παραβιασατε, ο τυπος κανονικα θαπρεπε να βλεπει τον κοσμο ριγε για πολυ καιρο.  

9. Mirella_trans_Domme

Ηταν σχεση της μιας βραδυας, το οτι ηταν κλεφτης αυτοκινητων μου το ανεφερε οταν φτασαμε στο σπιτι του, και το λεω γιατι βγαινοντας τον ρωτησα "δεν θα κλειδωσεις το αυτοκινητο?" και μου απαντησε, "κλεμμενο ειναι, εγω το εχω κλεψει" αρα..............
    Ηταν μια πολυ πολυ δυσαρεστη εμπειρια και περα απο τον αφορητο πονο που ενοιωσα, για κακη μου τυχη διπλα ακριβως στο κρεββατι υπηρχε ενα αεροθερμο που δουλευε στο φουλ και ο τροπος με τον οποιο με ειχε γυρισει ειχε φερει το προσωπο μου σε ελαχιστη αποσταση απο εκεινο το αεροθερμο.
    Οχι δεν ηταν bdsm status, και πιστεψε με εκτοτε οποτε δω αεροθερμο θυμαμαι παντα εκεινον τον οξυ πονο και τον καυτο αερα στο προσωπο μου!

10. hugger

hugger Regular Member

Λογικη η σπουδη να μη μεινει ξεκλειδωτο το αυτοκινητο αλλα να αφησεις κλειδωμενο το ενστικτο αυτοσυντηρησης. Ο.Κ., φανταζομαι αμα συνεχισω να ρωταω θα μαθω και την μαρκα του αεροθερμου. Και επισης θα αρχισω να αντιπαθω τον εαυτο μου που πιθανοτατα εμπαιζω μια τραυματικη σου εμπειρια. Αλλα συγχωρεσε με, οι υπερβολικες περιγραφες σου μου κανουν μια επιφαση τρανσβεστισμου ακομα και σε αυτα που διηγεισαι προκειμενου να προβοκαρεις καποια κατασταση. Δικαιωμα σου... και επαχθες δικαιωμα μου να το σχολιαζω μια και το διαβαζω εδω..

11. Mirella_trans_Domme

Κοιτα, εχω καλο μνημονικο, ανθρωποι που με γνωριζουν εχουν θαυμασει το οτι θυμαμαι ακομη και τι ρουχα φορουσαν, η τι ακριβως μου ειχαν πει την ημερα που με γνωρισαν.
    Το ενστικτο της αυτοσυντηρησης λειτουργησε hugger μου αλλα καπως αργα.
    Ημουν 17 και ηταν αν θυμαμαι καλα γυρω στα 40 ενας αρκετα χειροδυναμος αντρας!
    Το σημειο που με πηγε ηταν αρκετα εξω απο την πολη, στην απολυτη ερημια, με λιγα λογια αν ο τυπος αποφασιζε να με " καθαρισει" ακομη 17 χρονια μετα δεν θα με ειχαν βρει.
    Το πολυ-πολυ να με ειχε πεταξει και στο ποταμι και μιλαμε για τον Παδο, ενα μεγαλο ποταμι στην Βορεια Ιταλια.
    Ειναι γνωστο, πως ολοι μας οταν εχουμε μια τραυματικη εμπειρια, την ωρα που την εχουμε αποτυπωνουμε πραγματα , αντικειμενα κλπ ανεξιτηλα στην μνημη μας, μαζι με την τραυματικη εμπειρια.
    Δεν υφισταται θεμα επιφασης τρανσβεστισμου, διοτι κατα βαση- και ισως να το εχεις διαβασει-ειμαι ερμαφροδιτη, και συνεπως φτιαγμενη ετσι απο την Φυση.
    Φαντασου πως ημουν εφηβη, 17 χρονων και μεσα στην ψυχη μου, δημιουργηθηκε η εντυπωση πως η σεξουαλικη πραξη ειναι παντα ενας αφορητος πονος, ακουγα σεξ και επαιρνα μαυρο δρομο,περπατουσα στον δρομο και αναρωτιομουν αν οι ανθρωποι ολοι πονουσαν το ιδιο καθε φορα που εκαναν ερωτα.
    Χρειαστηκε να περασουν 2 ολοκληρα χρονια για να ξαναεχω ολοκληρωμενη επαφη, με εναν ανθρωπο που με ειχε 4 ολοκληρες ωρες στο κρεββατι, που μου μιλουσε, και σιγα-σιγα με πολυ υπομονη και τρυφεροτητα μου εδειξε πως το σεξ δεν ηταν ο οξυς εκεινος πονος που ο μαλακας εκεινος με ποτισε, αλλα ευχαριστηση και ηδονη.
    Δεν θα πω "ναι, ξερεις με παρεσυρε" κλπ.
    Πηγα με την θεληση μου, αλλωστε ειχα ξαναπαει απλα δεν προχωρουσα ποτε στην ολοκληρωση της πραξης, αφου καποιοι ανθρωποι σεβαστηκαν το οτι τους ειπα οτι δεν το ειχα ποτε ξανακανει κλπ.
    Ο συγκεκριμενος αντιθετα τυπος το προχωρησε με το ζορι.
    Την μαρκα του αεροθερμου ουτε την ειδα και ουτε με ενδιεφερε.
    Ακου ομως αυτο, φευγοντας απο το σπιτι του και μετα απο καποια αποσταση, θυμηθηκα πως ειχα ξεχασει στο σπιτι του ενα μαυρο κασκολ που φορουσα.
    Εκανε επι τοπου στροφη, γυρισαμε και πηγε μεσα και μου το εφερε.
    Τοτε δεν μου εκανε καμμια εντυπωση.
    Οταν πιο μεγαλη το σκεφτηκα, καταλαβα πως απλα δεν ηθελε να παραμεινει εκει το παραμικρο ιχνος μου.
    Δεν ξερω αν εχει καποια σημασια, ομως μπαινοντας στο σπιτι του, του ζητησα λιγο νερο, κατι που δεν μου εδωσε ποτε!
    Καπου πιο πανω εγραψες πως ηταν ομοφυλοφιλος κλεφτης αυτοκινητων.
    Εχεις ενα λαθος!
    Δεν υπηρξα ποτε σαν αγορι, λογω της ιδιαιτεροτητας μου μεγαλωσα σαν κοριτσι, το ηξεραν φιλοι, συμμαθητες, καθηγητες κλπ και στα 17 μου ειχα ανεπτυγμενο στηθος απο φυσικου, και τα μαλλια μου ηταν ως την μεση μου, πραγμα που υπαρχει και τωρα!

12. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

ημουν 15,5 ...
    2 μηνες πριν δεν ηξερα τι επρεπε να κανω .... ρωτησα καποιον μεγαλυτερο ποση ωρα καθονται μεσα σε μπουρδελο .. μου ειπε γυρω στα 10 λεπτα ... ακομα κρατω εκεινη την λιστα διευθετησης χρονου που ετοιμαζα επι 1 μηνα ... : πιασιμο στηθους 2 λεπτα , πιασιμο μπουτια 3 λεπτα , σφιξιμο κωλομεριου 1 λεπτο .. κτλ κτλ .....   ....
    Ειχα στυση τουλαχιστο 2 χρονια πριν και δεν ηξερα τι να κανω με αυτη ... αλωστε εκει που ηταν το σπιτι μας τοτε μεγαλωσα χωρις φιλους μονο με 3 λυκοσκυλα ...