Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Xoυάνα η Παρθένα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 15 Απριλίου 2007.

?

Πότε έκανες έρωτα για πρώτη φορά;

1. Πριν να κλείσω τα 14

16 vote(s)
    11,3%
  2. Μεταξύ 14-16

29 vote(s)
    20,6%
  3. Μεταξύ 16-18

38 vote(s)
    27,0%
  4. Μεταξύ 18-20

35 vote(s)
    24,8%
  5. Μετά τα 20

18 vote(s)
    12,8%
  6. Είμαι παρθένος/α

5 vote(s)
    3,5%
  1. irini_s

irini_s New Member

Δυστυχως σε πολυ μικρη ηλικια, παρα τη θεληση μου.

2. Pessimist

Pessimist New Member

Απάντηση: Xoυάνα η Παρθένα

Λίγο πριν κλείσω τα 17 μου! Με μια κοπέλα που το παλεύαμε κάμποσο καιρό πριν αλλά δεν γινότανε για κάποιους λόγους! Aλλά,ο επιμένον νικά  

3. Emma

Emma Contributor

14 sex.
    Έρωτα στα 19 (νόμιζα).
    Έρωτα όταν πρωτογνώρισα το άτομο με το οποίο είμαι ακόμη τώρα, τόσα χρόνια μετά  

4. Puma

Puma Regular Member

Τόσα χρόνια μαζί ε? Μπράβο, πολύ όμορφο και καλό αυτό    

5. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Με την καθηγητρια που μου εκανε Χημεια το καλοκαιρι σπιτι μου εγω στην τρυφερη ηλικια των 16 αυτη κοντα στα 30.Να σαι καλα οπου και να βρισκεσαι Νασια  

6. harnes73

harnes73 New Member

Στα 14,5 με μια 19αρα. Ωραια αν και περιεργα, δεν ηξερα τι ακριβως να κανω, τα πραγματα κυλησαν μονα τους. Παντως δεν την ξεχασα ποτε...

7. Kits

Kits Contributor

αυτη την αλλη μερα...

8. harnes73

harnes73 New Member

μπα, ειχαμε μια επαφη η οποια κρατησε αρκετο καιρο, αλλα λογω καποιον χιλιαδων χιλιομετρων που μας χωριζανε διακοπηκε φυσιολογικα καποια στιγμη. Παντως θεωρω θετικο οτι τη θυμαμαι σαν μια ευχαριστη αναμνηση... Φυσικα και δεν μ'ενδιαφερει αν αυτη με θυμαται ακομα ή οχι, για να σου φυγει η απορια, εγω κρατω τη δικια μου -καλη- αναμνηση!

9. Geisha

Geisha Regular Member

Απάντηση: Xoυάνα η Παρθένα

Στα 14, με τη θέλησή μου...    

Αξέχαστη εμπειρία και μετά από χρόνια που έχουν περάσει,
    κι ας χανόμαστε κατα καιρούς με εκείνον τον άνθρωπο,
    δεν αλλάζει αυτό που μοιραστήκαμε και η αμοιβαία αγάπη..

10. luc27

luc27 New Member

στα 17 με μια πολυ μεγαλυτερη μου με την οποια το κανα επειδη το ηθελε εκεινη περισσοτερο γιατι εγω ενιωθα μεν συναισθηματικα δεμενος μαζι της αλλα δεν ημουν ετοιμος ακομα για σεξ παρολαυτα το καναμε 2-3 φορες με αυτην αλλα δε μπορω να πω πως μου αρεσε ιδιαιτερα...γενικα εχω ακουσει οτι οι πρωτες φορες και απο αλους/αλλες δεν ηταν και οτι καλυτερο..., καλα βλεπω στο poll οτι υπαρχουν ακομα παρ8ενοι...περιεργο, χαχαχα

11. kali crow

kali crow Guest

στα 19... 

12. spikehead

spikehead Regular Member

17 χρονων 2 μηνών 5 ημερών 10 ωρών και περιπού 33λεπτών